Intervenţie salvatoare - Respect, Plutonier adjutant-șef (r) Ioan Ștefureac!

Sâmbătă, 13 Noiembrie 2021Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Interventie salvatoare   Respect  Plutonier adjutant sef  r  Ioan Stefureac | imaginea 1 Plutonier adjutant-șef (în rezervă) Ioan Ștefureac a intervenit la accidentul produs luni, 8 noiembrie a.c., între localitățile Stroiești și Ilișești, înainte de sosirea echipajelor de pompieri la fața locului.

Acesta a extras una dintre victimele blocate, care era prinsă sub bordul mașinii și a gestionat situația imediat după producerea accidentului, împiedicând persoanele fără competențe să acționeze asupra răniților, pentru a nu le înrăutăți situația.

De asemenea, Plt. adj.-șef (r) Ioan Ștefureac a furnizat datele necesare (și extrem de importante în misiunile de salvare a vieții) dispeceratului comun ISU-SAJ, astfel încât, coordonatorii intervenției au trimis din primul moment echipajele specifice, pentru o misiune eficientă.

Foştii colegi se bucură pentru faptul că instinctul de salvator nu l-a părăsit, nici după ieșirea la pensie, şi îi doresc multă sănătate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.