Locuinţă în flăcări din cauza coşului de fum neizolat corespunzător

Marți, 16 Noiembrie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Locuinta in flacari din cauza cosului de fum neizolat corespunzator | imaginea 1 În noaptea de joi spre vineri, 12 noiembrie a.c., imediat după miezul nopții, respectiv în jurul orei 00:20, pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Adjud au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe din localitatea Copăcești, comuna Ruginești.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate trei echipaje, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD. Echipajele de stingere au localizat rapid incendiul (în aproximativ 5 minute), care se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la acoperișul locuinței, împiedicând astfel extinderea flăcărilor la imobilele învecinate.

În urma evenimentului, au ars 50 mp din acoperișul construit din lemn, cu învelitoare din șindrilă și plăci de azbociment, iar, în același timp, s-au degradat și pereții locuinței construiți din paiantă. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.