Mobilizare de forţe pentru stingerea unui incendiu puternic la o fabrică de mezeluri

Sâmbătă, 20 Noiembrie 2021Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Mobilizare de forte pentru stingerea unui incendiu puternic la o fabrica de mezeluri | imaginea 1 Mobilizare importantă de forțe și mijloace din cadrul ISU Olt, ISU Argeș și ISU Vâlcea, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o fabrică de mezeluri, în localitatea Valea Mare.

La locul evenimentului au fost mobilizați, progresiv, peste 60 de pompieri, cu echipaje de stingere, autospeciale pentru intervenție la înălțime, autospeciale pentru primă intervenție, echipaje pentru prim ajutor și descarcerare și alte echipamente specifice.

La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta violent, cu degajare mare de fum, pe aproximativ 1000 de metri pătrați. Mai bine de șapte ore au acționat echipajele prezente la fața locului. Nu a fost deloc ușor, dar în echipă au fost mai puternici!

Reprezentanţii ISU Olt adresează mulțumiri tuturor echipajelor implicate în misiunea de stingere a incendiului puternic, izbucnit la fabrica de mezeluri din comuna Valea Mare! Le mulțumesc în mod deosebit colegilor din cadrul ISU Argeș și ISU Valcea, care s-au mobilizat imediat și au ajuns în cel mai scurt timp la locul evenimentului!

Mulțumesc, de asemenea, echipajelor de poliție prezente la locul evenimentului și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Valea Mare, care a sprijinit echipele de intervenție pe timpul alimentării cu apă a autospecialelor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.