O familie cu 3 copii a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu

Miercuri, 24 Noiembrie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

O familie cu 3 copii a ramas fara acoperis deasupra capului in urma unui incendiu | imaginea 1 O familie cu trei copii de 6, 10 și 12 ani, din comuna Suharău, a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu, izbucnit sâmbătă după-amiază, 20 noiembrie a.c. Cu toate că erau acasă toți membrii familiei, aceștia nu au observat incendiul.

Alarma a fost dată de o vecină care a văzut acoperișul, construit din stuf, în flăcări. După ce a bătut la ușa proprietarilor să le spună de incendiu, a sunat la 112 după ajutor. La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii voluntari din comuna Suharău, dar și un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Dărăbani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

La sosirea forțelor de intervenție, ardea acoperișul casei, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga locuință. Pompierii au intervenit rapid și au împiedicat extinderea flăcărilor. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile din structura acoperișului.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.