Respect, Plt. adj.-șef Dragoș Hudișteanu și Plt. adj. Cătălin Grindei!

Vineri, 05 Noiembrie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Respect  Plt  adj  sef Dragos Hudisteanu si Plt  adj  Catalin Grindei | imaginea 1 Un nor de praf i-a alarmat pe pompierii Dragoș și Cătălin! O mașină se răsturnase pe marginea drumului…sigur cineva avea nevoie de ajutor!

Luni dimineață, 1 noiembrie a.c., în timp ce se întorceau din misiune, în drumul spre subunitatea din Botoșani, au văzut un nor de praf în fața lor…o șoferiță se răsturnase cu mașina într-un șanț de pe marginea drumului și avea nevoie urgent de ajutor.

Împreună cu alți participanți la trafic care au oprit la locul accidentului, au ajutat femeia să coboare din autoturism, au solicitat prin apel la 112 o ambulanță și, între timp, au evaluat starea de sănătate a victimei.

Aceasta acuza dureri și era lovită la cap. Au înlăturat riscul izbucnirii unui incendiu, prin deconectarea bornelor bateriei și s-au asigurat ca femeia rănită este în stare stabilă. Ulterior, aceasta a fost transportată la spital cu ambulanța sosită în sprijin.

Pompieri în cadrul Detașamentului Botoșani, Plt. adj.-șef Dragoș Hudișteanu și Plt. adj. Cătălin Grindei au o vechime de 15 ani și sunt doar doi dintre OAMENII din spatele uniformei de salvator. Sunt modești, curajoși și gata mereu să-și ajute semenii!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.