A demonstrat că poate salva şi cu mâinile goale - Respect, Iagăru Costel!

Joi, 02 Decembrie 2021Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

A demonstrat ca poate salva si cu mainile goale   Respect  Iagaru Costel | imaginea 1 Iagăru Costel, pompier în cadrul Detașamentului Slatina, a demonstrat, duminică, 28 noiembrie a.c., că se poate să salvezi și cu mâinile goale! Costi se afla în comuna Valea Mare, sat Recea, când un accident s-a produs la câteva sute de metri de casa părinților săi.

Calm, așa cum este tot timpul la intervenție și cu peste 12 ani de misiuni desfășurate pe echipajele SMURD, salvatorul a reușit să facă un triaj rapid al victimelor, acordând o atenție deosebită celor două fetițe cu vârste de opt luni, respectiv doi ani și opt luni. Totodată, măsurile specifice de prim ajutor au fost acordate și pentru alte două femei implicate în accident.

La locul evenimentului au ajuns în scurt timp și echipajele specializate, iar Costel și-a dus misiunea până la capăt, oferind sprijin colegilor aflați în tura de serviciu. Reprezentanţii ISU Olt îşi exprimă mândria de a-l avea coleg şi îi mulțumesc pentru respectul pe care îl poartă meseriei pe care a ales-o!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.