Au intervenit, din proprie inițiativă, la incendiu de bloc şi accident rutier

Marți, 07 Decembrie 2021Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Au intervenit  din proprie initiativa  la incendiu de bloc si accident rutier | imaginea 1 Pompierii olteni primesc, aproape la fiecare misiune, dovezi de respect față de semeni și de meseria pe care și-au ales-o din partea colegilor lor. Fără ca cineva să le solicite ajutorul, acționează de fiecare dată, chiar și când sunt în afara programului, pentru că menirea lor este să salveze, 24 de ore din 24.

Diplome de merit au primit colegii care au sprijinit misiunea de stingere a incendiului izbucnit la acoperișul unui bloc din municipiul Slatina, dar și colegul care a acționat la accidentul din comuna Valea Mare, sat Recea.

Angelescu Victor Gabriel, Marcu Ion Titi și Vătafu Ion, toți pompieri în cadrul Detașamentului Slatina, alături de Covaciu Cornel, din cadrul Stației Scornicești, au intervenit, din proprie inițiativă, la incendiul produs în municipiul Slatina, strada Arinului.

Iagăru Costel, pompier în cadrul Detașamentului Slatina, a intervenit, până la sosirea echipajelor specializate, la accidentul în satul Recea. Reprezentanţii ISU Olt le mulțumesc tuturor pentru profesionalismul de care dau dovadă în fiecare moment și-i asigură de întreaga lor prețuire!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.