Cel mic a avut alte planuri!

Miercuri, 15 Decembrie 2021Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Cel mic a avut alte planuri | imaginea 1 “Hai, mai împingeți încă o dată!” Așa începe povestea lui Iustin-Ștefan - la primele ore ale zilei.

“Nu era ora 3 încă… Am ajuns la gravidă, știam că este în luna a 9-a, dar nu ne așteptam să o asistăm la naștere. Așa a vrut el, să vină atunci pe lume”, asta a povestit Andrei, paramedic și instructor la centrul de formare SMURD Argeș.

Se îndreptau către spital, pentru ca nașterea să aibă loc acolo, erau așteptați, medicul era în salonul de nașteri, totul era pregătit…dar cel mic a avut alte planuri! Așa că au oprit ambulanța SMURD, au solicitat prin stație sprijinul colegilor de la ambulanță și au pus în aplicare tot ce au învățat.

Alături de cei 3 paramedici - Andrei, Sergiu și Ilie - a fost Elena, voluntar SMURD cu multă experiență. Așa că, în momentul în care a ajuns ambulanța venită în sprijin, l-au găsit pe cel mic în siguranță, la pieptul mamei.

“Asta nu se uită, rămâne pe viață în mintea noastră. Am fost la multe intervenții…Dar să aduci pe cineva pe lume…este altceva!” La mulți ani, Iustin-Ștefan! Salvatorii îţi doresc să crești mare și sănătos!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.