Două incendii, stinse prompt de pompierii staţiei Agnita

Marți, 28 Decembrie 2021Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Doua incendii  stinse prompt de pompierii statiei Agnita | imaginea 1 Vineri dimineaţă, 24 decembrie a.c., pompierii militari ai Stației Agnita au fost solicitați să intervină de urgență pentru localizarea și lichidarea a două incendii produse aproape concomitent.

Primul incendiu s-a produs în jurul orei 06:50, la o anexă gospodărească (afumătoare), din localitatea Dealul Frumos. La locul indicat s-au mobilizat de urgență 3 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, precum și membrii SVSU Merghindeal, cu o mașină de stins.

Incendiul, care a afectat aproximativ 25 mp din anexă, a fost stins prompt, fără ca acesta să se propage la anexele din vecinătatea acesteia. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de jar, scântei. Au ars afumătoarea cu alimentele puse la afumat, precum și 1 mc de lemne de foc.

Cel de-al doilea incendiu a izbucnit la un autoturism din localitatea Brădeni, când proprietarul l-a pornit. La sosirea forțelor, incendiul se manifesta generalizat la întregul autoturism. Acesta a ars în totalitate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric produs la compartimentul motor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.