Incendiu generalizat la stive de materiale reciclabile

Marți, 07 Decembrie 2021Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Incendiu generalizat la stive de materiale reciclabile | imaginea 1 Duminică, 5 decembrie a.c., echipajele ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la stive de materiale reciclabile (frigidere etc.) depozitate în curtea unui operator economic din zona Șoseaua de Centură.

Flăcările au avut intensitate foarte mare, de peste 5-6 metri și au afectat inclusiv halele de depozitare. A existat pericolul de extindere a incendiului la vecinătăți şi au fost alertate în total 15 autospeciale de stingere. Nu au fost persoane rănite.

Suprafața afectată de incendiu a fost de aprox. 3000 mp. La caz au acţionat 24 de autospeciale, pentru stingerea incendiului și protejarea vecinătăților. Pentru informarea populației asupra pericolului generat de fumul intens degajat din zona de ardere a fost remis un mesaj prin sistemul RoAlert.

În zonă nu se aflau surse de apă, astfel că alimentarea autospecialelor s-a realizat de la mai mult de 2 km distanță. În cele din urmă, incendiul a fost localizat şi s-a acționat pentru îndepărtarea materialelor care au fost afectate de incendiu și pentru stingerea ultimelor focare.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.