Incendiu şi intervenţie la un accident rutier

Joi, 16 Decembrie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Incendiu si interventie la un accident rutier | imaginea 1 Un incendiu a avut loc, luni, 13 decembrie a.c., în localitatea Tudora. O parte din acoperișul unei casei s-a aprins de la coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile. Pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani au acționat rapid și au reușit să stingă incendiul, înainte ca acesta să se extindă la întreaga locuință.

În drum spre subunitate, echipajul de pompieri a intervenit la un alt eveniment. De data aceasta, a fost vorba despre un accident rutier produs pe raza localității Orășeni Deal. În eveniment au fost implicate două autoturisme, iar pompierii s-au asigurat că nu există riscul de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

Incendiu si interventie la un accident rutier | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.