Pagube din cauza unui incendiu la o gospodărie din Tulnici

Marți, 28 Decembrie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Pagube din cauza unui incendiu la o gospodarie din Tulnici | imaginea 1 Acoperișul unei gospodării din Tulnici, precum și mai multe bunuri de uz casnic și gospodăresc, au ars joi dimineață, 23 decembrie a.c., din cauza unui incendiu izbucnit în urma producerii unui scurtcircuit electric.

Situația de urgență a fost semnalată prin apelarea numărului unic de urgență 112. La fața locului au fost mobilizate echipaje de la Stația de Pompieri Vidra, Punctul de Lucru Tulnici și Punctul de Lucru Năruja. Totodată, în cooperare cu pompierii militari a acționat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Tulnici.

Ajunse la locul evenimentului, forțele de intervenție au localizat în cel mai scurt timp incendiul, care se manifesta generalizat la nivelul acoperișului. Intervenția a fost dificilă din cauza lipsei surselor de alimentare cu apă în apropiere. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, după circa 5 ore de luptă cu flăcările.

Pentru reducerea pagubelor, pompierii au evacuat bunurile aflate la parterul locuinței. În ciuda eforturilor depuse, au ars: acoperișul locuinței în suprafață de 170mp, acoperișul unei anexe în suprafață de 50 mp, îmbrăcăminte, aparatură electronică, mobilier și alte bunuri de uz casnic aflate în patru camere situate la etajul imobilului, precum și în anexă. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Pagube din cauza unui incendiu la o gospodarie din Tulnici | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.