Solicitați să intervină într-o altă urgență, la un bloc din Dorohoi

Marți, 07 Decembrie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Solicitati sa intervina intr o alta urgenta  la un bloc din Dorohoi | imaginea 1 Pompierii dorohoieni au fost solicitați să intervină într-o altă situație de urgență, la puțin timp după ce au încheiat misiunea de la Dealu Mare.

Locuitorii de pe strada Primăverii din municipiul Dorohoi au avut nevoie, de această dată, de ajutorul lor. I-au chemat să asigure măsurile PSI deoarece în zonă se simțea un miros puternic de gaz, după ce o conductă de gaze naturale a fost ruptă. O autoutilitară a agățat conducta, care trece deasupra străzii.

La locul evenimentului, pompierii au ajuns cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, izolând zona. Circulația pe stradă a fost oprită până când alimentarea cu gaze naturale a fost sistată în zonă. O echipă de muncitori a furnizorului de gaze a intervenit pentru remedierea avariei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.