Viața unei femei, pusă în pericol din cauza unui burlan de evacuare a fumului

Marți, 28 Decembrie 2021Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Viata unei femei  pusa in pericol din cauza unui burlan de evacuare a fumului | imaginea 1 Atenție la utilizarea sobelor cu un coș de evacuare a fumului neamplasat și neizolat corespunzător!

Viața unei femei, de aproximativ 80 de ani, a fost în pericol, duminică dimineață, 26 decembrie a.c., din cauza unui burlan de evacuare a fumului, aparținând unei sobe care incălzea încăperea unde locuia femeia din localitatea Cisnădie, str. Londra (în zona Casa de Apă).

Burlanul de evacuare a fumului, neamplasat și neizolat corespunzător, trecea prin grinda acoperișului. Pompierii militari ai Detaşamentului Sibiu și ai Punctului de lucru Șelimbăr s-au mobilizat de urgență cu 2 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Au fost alertați de asemenea și membrii SVSU Cisnădie.

Intervenția promptă a forțelor a condus la limitarea și lichidarea incendiului în scurt timp, fără a se extinde la toate anexele existente. Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD, deoarece a suferit un atac de panică. A refuzat transportul la spital. Au ars aproximativ 20 mp din acoperiș și obiecte de mobilier din încăperea afectată.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.