Au intervenit pentru căutarea unor persoane rătăcite

Luni, 10 Ianuarie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Au intervenit pentru cautarea unor persoane ratacite | imaginea 1 Miercuri, 5 ianuarie a.c., în jurul orei 18:10, trei persoane s-au aflat într-un autoturism blocat pe un drum lăturalnic al localității Dâmbău, comuna Adămuș. Au intervenit de urgență pentru căutarea persoanelor rătăcite, pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni.

Aceștia s-au deplasat la locul intervenției cu două autospeciale de teren și, în cel mai scurt timp posibil, au găsit autoturismul împotmolit în noroi. În interiorul autoturismului se aflau trei persoane, din fericire, acestea nu au necesitat asistență medicală.

Pentru extragerea autoturismului a fost necesar să se intervină cu un utilaj, iar în acest sens primăria comunei Adămuș a trimis la fața locului un buldoexcavator, un utilaj agricol și două autoturisme de teren.

De asemenea a mai pus la dispoziție, în caz de nevoie, pături și ceai, neștiind cât va dura intervenția. Echipajele de pompieri, împreună cu personalul trimis de primărie, au reușit să tracteze autoturismul până la drumul principal, pentru a fi în siguranță.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.