Bunuri cuprinse de flăcări, de la lumânări aprinse

Luni, 10 Ianuarie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Bunuri cuprinse de flacari  de la lumanari aprinse | imaginea 1 Lumânările aprinse trebuie supravegheate în permanență, chiar dacă sunt lăsate în spații special amenajate! Într-o clipă de neatenție, celelalte lumânări sau bunuri din apropiere se pot aprinde, iar căldura emanată și fumul dens pot produce pagube însemnate.

Așa s-a întâmplat, joi, 6 ianuarie a.c., la biserica din localitatea Cătămărăști Deal. Bunurile din interiorul clădirii folosite de credincioși pentru a aprinde lumânările au fost cuprinse de flăcări.

Trei echipaje din cadrul Detașamentului Botoșani au intervenit pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor. Din fericire, locul în care a avut loc incendiul se află la câțiva metri de biserică și de celelalte construcții și nu a existat pericolul ca flăcările să se extindă.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.