Casa de locuit a ars în totalitate

Luni, 17 Ianuarie 2022Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Casa de locuit a ars in totalitate | imaginea 1 Pompierii covăsneni au fost solicitați miercuri seara, 12 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o casă de locuit, din zona Szalomer, la ieșire din localitatea Sfântu Gheorghe. La fața locului s-a acționat cu trei autospeciale cu apă și spumă, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Sfântu Gheorghe.

În urma incendiului a ars în totalitate casa de locuit, construită din lemn, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, precum şi bunurile aflate în interior. Cauză probabilă o reprezintă efectul termic provenit de la un coș de fum amplasat necorespunzător sau neprotejat termic față de materialele combustibile. La această intervenție nu s-au înregistrat victime.

Casa de locuit a ars in totalitate | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.