Coşurile de fum au creat din nou probleme

Joi, 27 Ianuarie 2022Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Cosurile de fum au creat din nou probleme | imaginea 1 Coșurile de evacuare a fumului, necurățate, cu defecțiuni sau amplasate necorespunzător, au creat din nou probleme, la sfârşit de săptămână, 21-23 ianuarie a.c.

Subunităţile ISU Arad au intervenit pentru stingerea unui număr de 6 incendii la locuințe, în localitățile Arad, Aluniș, Buteni, Aldești, Chișineu Criș, Vladimirescu. Din fericire, toate incendiile s-au soldat doar cu pagube materiale, şi acestea limitate de intervenția pompierilor. Niciun incendiu nu s-a extins la locuința propriu-zisă sau la alte construcții din vecinătate.

În toate cazurile prezentate, cauza probabilă de incendiu a fost “coș, canal sau burlan de evacuare a fumului necurățat, defect sau amplasat necorespunzător față de materialul combustibil”. Tot la sfârşit de săptămână, echipajele SMURD au intervenit în 128 de cazuri de acordare a asistenței medicale pre-spitalicească.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.