Incendii, accident rutier şi alte situaţii de urgenţă

Duminică, 02 Ianuarie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Incendii  accident rutier si alte situatii de urgenta | imaginea 1 În interval de 24 de ore, pompierii mureșeni au fost solicitați la 55 de intervenții, din care – trei incendii, o altă situație de urgență, un accident rutier și 50 de intervenții SMURD.

Marţi, 28 decembrie a.c., în jurul orei 12:10, un incendiu s-a produs la o casă de locuit în comuna Albești, strada Valea Albeștiului. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara. Ajunși la locul solicitării, ardea o casă generalizat, pe o suprafaţă de aproximativ 25 mp, fără victime.

Tot marţi, în jurul orei 16:21, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara, împreună cu SVSU Nadeș și SVSU Bălăușeri, au fost solicitați să intervină la un incendiu de casă de locuit, în localitatea Țigmandru. Odată ajunși la locul incendiului, ardea aproximativ 1,5 mp de tavan din OSB și acoperișul pe astereala din lemn, fiind afectată o suprafață de aproximativ 3 mp din jurul hornului.

Incendii  accident rutier si alte situatii de urgenta | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.