Incendii şi intervenţie pirotehnică

Luni, 17 Ianuarie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Incendii si interventie pirotehnica | imaginea 1 Marţi, 11 ianuarie a.c., pompierii mureșeni au fost solicitați la 45 de intervenții, dintre care – un incendiu, două accidente rutiere, o misiune pirotehnică, două alte situații de urgență și 39 de intervenții SMURD.

Marţi, 11 ianuarie, în jurul orei 19:25, un incendiu s-a produs la o locuință din localitatea Gornești, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin și pompierii voluntari din cadrul SVSU Gornești.

Au ars bunurile dintr-o cameră și de pe terasă, cu pericol de propagare la întreaga locuință. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, în total au fost afectați aproximativ 16 mp din locuință.

Tot marţi, 11 ianuarie, în jurul orei 14:00, a avut loc o misiune pirotehnică între localitățile Ernei și Icland. A executat misiunea echipa pirotehnică din cadrul ISU Mureș. În urma unor săpături, a fost descoperit un element de muniție, mai exact un proiectil perforant de calibru 75mm.

Acesta a fost ridicat, transportat și depozitat de către echipa pirotehnică. Cel mai probabil proiectilul provine din timpul conflictelor militare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.