Incendiu în miez de noapte - Acoperiş în flăcări

Joi, 20 Ianuarie 2022Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Incendiu in miez de noapte   Acoperis in flacari | imaginea 1 Este frig! Când sting incendii la minus 12 grade Celsius, pompierii sunt niște eroi!

Pompierii au fost solicitați în cursul nopții de marţi spre miercuri, 19 ianuarie a.c., să intervină la un incendiu produs la acoperișul unei societăți comerciale din localitatea Târgu Secuiesc. La fața locului s-a acționat cu două autospeciale cu apă și spumă, o autoscară mecanică și o ambulanță SMURD din cadrul Secției de Pompieri Târgu Secuiesc.

Doar intervenția lor promptă a făcut ca incendiul să fie localizat la timp și s-a îndepărtat pericolul de propagare a incendiului la întreaga clădire.

În urma incendiului, a cărui cauză probabilă o reprezintă scurtcircuitul electric, provenit de la un conductor, cablu electric defect, au ars instalația, tabloul electric și elementele de construcție ale mansardei confecționate din lemn, pe o suprafață de aproximativ 10 mp. Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime omenești.

Incendiu in miez de noapte   Acoperis in flacari | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.