Incendiu la o locuinţă din Focşani

Luni, 24 Ianuarie 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Incendiu la o locuinta din Focsani | imaginea 1 Cinci echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit cu 3 autospeciale de stingere și modulul SMURD, pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o gospodărie situată pe strada Aleea Școlii din municipiul Focșani.

Proprietarul, în vârstă de 77 ani, a suferit o plagă tăiată la membru superior, fiind preluat și transportat la spital de echipajul SMURD prezent la fața locului. 𝐼̂𝑛 𝑢𝑟𝑚𝑎 𝑖𝑛𝑐𝑒𝑛𝑑𝑖𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑎𝑢 𝑎𝑟𝑠: 𝑎𝑐𝑜𝑝𝑒𝑟𝑖𝑠̦𝑢𝑙 𝑢𝑛𝑒𝑖 𝑙𝑜𝑐𝑢𝑖𝑛𝑡̦𝑒 𝑝𝑒 𝑜 𝑠𝑢𝑝𝑟𝑎𝑓𝑎𝑡̦𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑐𝑐𝑎. 70 𝑚𝑝, 𝑜 𝑎𝑛𝑒𝑥𝑎̆ 𝑖̂𝑛 𝑠𝑢𝑝𝑟𝑎𝑓𝑎𝑡̦𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑐𝑐𝑎. 50 𝑚𝑝 𝑠̦𝑖 𝑏𝑢𝑛𝑢𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑎𝑓𝑙𝑎𝑡𝑒 𝑖̂𝑛 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑖𝑜𝑟. 𝐶𝑎𝑢𝑧𝑎 𝑝𝑟𝑜𝑏𝑎𝑏𝑖𝑙𝑎̆ 𝑎 𝑝𝑟𝑜𝑑𝑢𝑐𝑒𝑟𝑖𝑖 𝑖𝑛𝑐𝑒𝑛𝑑𝑖𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝒇𝒖𝒎𝒂𝒕𝒖𝒍 𝒊̂𝒏 𝒍𝒐𝒄𝒖𝒓𝒊 𝒏𝒆𝒑𝒆𝒓𝒎𝒊𝒔𝒆 𝒔𝒂𝒖 𝒏𝒆𝒑𝒓𝒐𝒕𝒆𝒋𝒂𝒕𝒆 𝒄𝒐𝒓𝒆𝒔𝒑𝒖𝒏𝒛𝒂̆𝒕𝒐𝒓 𝒇𝒂𝒕̦𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒎𝒂𝒕𝒆𝒓𝒊𝒂𝒍𝒆𝒍𝒆 𝒄𝒐𝒎𝒃𝒖𝒔𝒕𝒊𝒃𝒊𝒍𝒆.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.