Intervenție de urgență pentru salvarea unei lebede

Luni, 17 Ianuarie 2022Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Interventie de urgenta pentru salvarea unei lebede | imaginea 1 Misiune inedită pentru pompieri ieșeni, care au salvat o lebădă rămasă captivă pe apa înghețată a râului Prut.

Vineri, 14 ianuarie a.c., la ora 15.15, o patrulă de polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Bivolari, pe timpul unei misiuni specifice de supraveghere la frontieră, au observat pe râul Prut, pe direcția localității Bivolari, o lebădă prinsă în stratul de gheață.

Fiind o zonă greu accesibilă, aceștia au solicitat intervenția echipajelor de la ISU Iași, pentru salvarea ei. Echipajele de intervenție din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași s-au deplasat de urgență și au intervenit pentru salvarea păsării prinse în sloiul de gheață.

Lebăda a fost luată de către un polițist de frontieră pentru îngrijiri, urmând ca, atunci când aceasta o să-și revină, să fie redată mediului natural.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.