La datorie în noaptea dintre ani!

Marți, 04 Ianuarie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

La datorie in noaptea dintre ani | imaginea 1 Acoperișul terasei din curtea unei pensiuni din municipiul Botoșani a luat foc, vineri, 31 decembrie, cel mai probabil de la un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Intervenția promptă a pompierilor militari din cadrul Detașamentului Botoșani, care au ajuns în cel mai scurt timp la fața locului, cu două autospeciale cu apă și spumă, a făcut ca incendiul să fie stins înainte de a produce pagube materiale însemnate. Au ars aproximativ opt metri pătrați din acoperiș și s-au degradat alți 20 de mp.

În momentul producerii evenimentului, pe terasă nu erau persoane. În imagine sunt o parte dintre salvatorii care au vegheat la siguranța cetăţenilor, în noaptea dintre ani.

Pentru prevenirea producerii unor incendii verificați, reparați, izolați și curățați coșurile de fum.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.