La datorie și în noaptea dintre ani!

Joi, 06 Ianuarie 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

La datorie si in noaptea dintre ani | imaginea 1 Subunitățile de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș au fost la datorie și în noaptea dintre ani, asigurând desfășurarea în siguranță a evenimentelor la sfârşit de săptămână.

Astfel, aceștia au fost solicitați și au gestionat 𝟐𝟓𝟖 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐦𝐢𝐬𝐢𝐮𝐧𝐢 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐟𝐢𝐜𝐞. Cele mai multe intervenții au fost pe partea de acordare a primului ajutor medical, astfel 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐣𝐞𝐥𝐞 𝐒𝐌𝐔𝐑𝐃 𝐚𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚̂𝐧𝐝 𝐫𝐚̆𝐬𝐩𝐮𝐧𝐬𝐮𝐥 𝐥𝐚 𝐮𝐧 𝐧𝐮𝐦𝐚̆𝐫 𝐝𝐞 𝟏𝟏𝟔 𝐬𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚̆𝐫𝐢. Totodată, pompierii au intervenit pentru stingerea a 𝟔 𝐢𝐧𝐜𝐞𝐧𝐝𝐢𝐢 și au acordat primul ajutor medical și au asigurat măsurile PSI necesare la 𝟖 𝐚𝐜𝐜𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐫𝐮𝐭𝐢𝐞𝐫𝐞.

Având în vedere faptul că în ultimele zile s-a înregistrat o creștere a numărului de accidente rutiere la care au fost solicitate să intervină echipajele de pompieri, pompierii fac apel la conducătorii auto să fie atenți la condițiile meteorologice și să adapteze viteza condițiilor de drum și vreme.

Totodată, pentru prevenirea incendiilor la locuințe, respectați recomandările autorităților și asigurați un climat sigur pentru întreaga familie!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.