Noapte de foc - Şase ore pentru lichidarea a două incendii

Luni, 10 Ianuarie 2022Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Noapte de foc   Sase ore pentru lichidarea a doua incendii | imaginea 1 Noapte de foc pentru pompierii Detașamentului Caracal, care în aproximativ șase ore au acționat pentru lichidarea a două incendii, izbucnite la locuințe din Traian și Caracal.

Alarma s-a dat în noaptea de sâmbătă spre duminică, 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, când un apel la 112 anunța un incendiu la o casă din comuna Traian. La locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

În momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta la acoperișul casei și la bunurile din două încăperi. Proprietara locuinței, în vârstă de 56 de ani, a fost asistată de echipajul SMURD și transportată la CPU Caracal, cu atac de panică.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, fiind afectate acoperișul casei, pe 50 de metri pătrați și bunurile din două camere de locuit. Cauza probabilă a incendiului a fost jarul căzut din sobă.

La scurt timp după finalizarea intervenției, pompierii din Caracal au fost solicitați să intervină, în municipiul Caracal, tot la un incendiu de locuință. La locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de stingere, un autocamion de intervenție și un echipaj SMURD.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la acoperișul casei și la tavanul unei camere de locuit. Proprietara, în vârstă de 60 de ani, cu atac de panică, a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Caracal.

În urma incendiului, au ars acoperișul casei, pe circa 100 de metri pătrați și tavanul unei camere de locuit, pe aproximativ 12 metri pătrați. Cauza probabilă a incendiului a fost coșul de fum neizolat față de materialele combustibile.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.