Săptămâna cu cele mai multe incendii din ultimii 7 ani

Joi, 20 Ianuarie 2022Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Saptamana cu cele mai multe incendii din ultimii 7 ani | imaginea 1 În cursul săptămânii trecute, 10-17 ianuarie a.c., pompierii covăsneni au avut zile de foc ca urmare a producerii unui număr de 17 incendii, după cum urmează:

🚒 10 incendii produse la case de locuit, cele mai mari probleme generate de aceste evenimente au fost în municipiul Sfântu Gheorghe, zona Szalomer.

Aici a ars în totalitate casa de locuit, construită din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, precum şi bunurile aflate în interior.

Cauza probabilă o reprezintă efectul termic provenit de la un coș de fum amplasat necorespunzător sau neprotejat termic față de materialele combustibile;

🚒 6 incendii de vegetaţie uscată, suprafața afectată fiind de aproximativ 8000 mp. Cauza incendiilor fiind focul deschis în spații deschise;

🚒 1 incendiu la un coș de gunoi din Sfântu Gheorghe, cauza fiind fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător.

Paramedicii SMURD au intervenit şi în 47 de cazuri, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.