Solicitare inedită pentru pompierii constănțeni

Luni, 31 Ianuarie 2022Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Solicitare inedita pentru pompierii constanteni | imaginea 1 Sâmbătă, 30 ianuarie a.c., pompierii constănţeni au fost solicitaţi să intervină la ecluza din Năvodari pentru a salva un pui de delfin care nu putea să iasă din zona respectivă.

Spre locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Stației Midia, cu 1 autospecială de stingere și barcă, iar din Constanța se pregăteau pentru deplasare, colegii scafandri. În sprijin, s-au deplasat și reprezentanți ai Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța și ONG Mare Nostrum.

La fața locului, echipajul de intervenţie a văzut un pui de delfin care nu s-a speriat, ba mai mult, le-a oferit acestora și un mic “spectacol”. Ulterior, puiul de delfin a înotat singur din zona respectivă, fără să mai fie nevoie de intervenția lor. Salvatorii mulțumesc pe această cale celor care au răspuns prompt la solicitarea lor și le-au venit în sprijin!

Solicitare inedita pentru pompierii constanteni | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.