Trei incendii în 24 de ore

Joi, 27 Ianuarie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Trei incendii in 24 de ore | imaginea 1 În interval de 24 de ore, pompierii mureșeni au fost solicitați la ­­­62 de intervenții, dintre care – trei incendii, un accident rutier și 58 intervenții SMURD.

Marţi, 25 ianuarie a.c., în jurul orei 08:15, un incendiu de deșeuri menajere şi la un adăpost de păsări improvizat s-a produs în municipiul Târgu Mureș, strada Vasile Săbădeanu.

Au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. În urma incendiului au ars deșeuri menajere și un coteț de păsări improvizat pe o suprafață de aproximativ 4mp, acesta a fost lichidat în limitele găsite. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: depozitarea cenușei și jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.

Tot marţi, 25 ianuarie, în jurul orei 20:35, un incendiu s-a produs la hornul unei case de locuit din localitatea Sângeorgiu de Mureș, strada Subpădure. Au intervenit pentru lichidarea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. A ars funinginea din interiorul hornului, fără posibilitate de propagare la acoperișul casei.

Miercuri dimineață, 26 ianuarie a.c., în jurul orei 02:20, un incendiu a izbucnit la un magazin alimentar din localitatea Viforoasa, strada Principală. S-au deplasat de urgență la locul solicitării pompierii militari de la Punctul de Lucru Sovata, Detașamentul Târgu Mureș și pompierii voluntari din cadrul SVSU Sângeorgiu de Pădure.

Incendiul s-a manifestat cu degajări mari de fum la o clădire de aproximativ 200 mp. În urma incendiului a fost afectată o suprafață de aproximativ 100 mp și au ars în totalitate bunurile din interiorul magazinului.

Preventiv a fost evacuată o butelie de gaz de la mansarda clădirii. Incendiul a fost lichidat înainte să cuprindă întreaga construcție. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: scurtcircuit electric.

Trei incendii in 24 de ore | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.