Ultimul serviciu al anului pentru pompierii ieşeni

Marți, 04 Ianuarie 2022Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Ultimul serviciu al anului pentru pompierii ieseni | imaginea 1 În dimineața zilei de 31 decembrie 2021, pompierii militari ieşeni şi-au luat în primire serviciul, ultimul serviciu al anului.

Sunt 4 subunități de intervenție, unde militarii au peste sute de intervenții în diferite situații de urgență. Până la ora prânzului, au fost destule evenimente la care militarii au intervenit, dar nici un incendiu.

După amiază, în Detașamentul 1 de Pompieri Iași a sunat sirena, iar vocea dispecerului de serviciu a răsunat în boxe…incendiu de casă în localitatea Perieni, comuna Probota… militarii aleargă către mașinile de intervenție.

Șeful turei de serviciu ordonă deplasarea la intervenție cu două autospeciale de intervenție și stingere, iar pe timpul deplasării instruiește echipajele de intervenție, ținând permanent legătură cu dispeceratul.

Pompierii militari sosiți la locul evenimentului au intervenit de urgență pentru localizarea și stingerea incendiului la o casă bătrânească de aproximativ 30 de metri pătrați, unde cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum necurățat de funingine. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

În urma incendiului au ars acoperișul din lemn cu învelitoarea din azbociment, diverse articole textile, elemente de mobilier, geamuri și uși din lemn. Pompierii militari ieşeni fac în continuare apel către cetățeni pentru respectarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.