Un incendiu la acoperiș a pus în pericol viața a trei persoane

Joi, 20 Ianuarie 2022Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Un incendiu la acoperis a pus in pericol viata a trei persoane | imaginea 1 Atenție la verificarea periodică a coșurilor de evacuare a fumului! Acordați maximă atenție respectării măsurilor de prevenire! Un incendiu izbucnit la acoperișul unei case din municipiul Sibiu, str. Arcului, a pus în pericol viața a trei persoane care se aflau în casă în momentul acela.

În seara de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 22:00, pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au intervenit de urgență în municipiul Sibiu, str. Arcului, unde un incendiu se manifesta generalizat la acoperișul unei case de locuit.

La locul indicat s-au mobilizat 3 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ. Incendiul a afectat aproximativ 80 mp din acoperișul casei și interiorul camerelor aflate la etajul casei. Trei persoane, 1 bărbat, 1 femeie și o fată de cca 15 ani cu atac de panică și intoxicație ușoară cu fum, au primit asistență medicală și au refuzat transportul la spital.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.