Victimă decedată într-un incendiu de casă

Joi, 20 Ianuarie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Victima decedata intr un incendiu de casa | imaginea 1 În perioada 14 – 17 ianuarie a.c., pompierii mureșeni au fost solicitați la 168 de intervenții, din care – opt incendii, șase accidente rutiere, cinci alte situații de urgență și 149 intervenții SMURD, după cum urmează:

Vineri, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 11:40, un incendiu s-a produs la o casă de locuit, strada Principală. Au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. Incendiul s-a manifestat la nivelul unei camere tehnice care se afla la subsolul casei, afectând bunurile materiale. Nu a existat pericol de propagare la nivelul întregii locuințe.

Tot vineri, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 20:40, un incendiu s-a produs la un fânar din localitatea Oroiu, comuna Band. S-au deplasat la locul intervenției pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș. A ars generalizat un șopron cu 50 tone fân, aproximativ 2000 kg de cereale. A existat pericol de propagare la alte trei căpițe de fân.

Sâmbătă, 15 ianuarie a.c., în jurul orei 02:30, un incendiu a izbucnit la o casă de locuit în localitatea Albești. La sosirea pompierilor militari din cadrul Detașamentului Sighișoara, ardea o casă pe o suprafață de aproximativ 20 mp.

În urma incendiului a rezultat o victimă de sex masculin intoxicată cu fum, inconștientă, căreia i s-a acordat prim ajutor de către echipajul medical aflat la fața locului. Din păcate, victima nu a răspuns la manevrele medicale aplicate, aceasta fiind declarată decedată.

Sâmbătă, în jurul orei 11:40, un incendiu a izbucnit la acoperișul unei case de locuit, în municipiul Sighișoara, strada Aurel Vlaicu. S-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara. Incendiul se manifesta la nivelul acoperişului, pe aproximativ 30 mp, cu pericol de propagare la întreaga locuință.

Duminică, 16 ianuarie a.c., în jurul orei 11.20, un alt incendiu s-a produs la acoperișul unei case de locuit, în localitatea Luduș, strada Subpădure. Au intervenit pentru lichidarea incendiului pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Luduș. În sprijin s-au deplasat și pompierii de la Detașamentul de Pompieri Târnăveni și SVSU Iernut.

Incendiul s-a manifestat la acoperișul casei, pe aproximativ 100 mp, fără victime. În urma incendiului, s-a deteriorat tavanul din două încăperi și mobilierul din bucătărie. Din interiorul casei au fost evacuate 4 butelii.

Luni 17 ianuarie a.c., în jurul orei 01:50, un incendiu de casă în municipiul Reghin, strada Mimozelor. Odată ajunși la locul intervenției, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin au efectuat un dispozitiv liniar de aproximativ 400 metri, locuința fiind amplasată într-o zonă inaccesibilă. Au ars structura din lemn de la planșeul și acoperișul casei de locuit, pe o suprafață de aproximativ 40 mp.

Tot luni noaptea, în jurul orei 02:20, un alt incendiu de casă, în localitatea Râciu, strada Mihai Viteazu. La locul solicitării, s-au deplasat pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Râciu. În urma recunoașterii efectuate, ardea generalizat o casă de locuit.

Din cauza lipsei hidranților și a surselor de alimentare cu apă, în sprijinul echipajului s-au deplasat două autospeciale din cadrul Secției de Pompieri Sărmașu și al Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș. A ars casa de locuit în totalitate pe aproximativ 50 mp și bunurile aflate în interior.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.