A lăsat uşa de la centrala pe lemne deschisă și a plecat de acasă

Luni, 28 Februarie 2022Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

A lasat usa de la centrala pe lemne deschisa si a plecat de acasa | imaginea 1 În momentul sosirii celor două echipaje de intervenție formate din 1 ofițer, 7 subofițeri, 2 autospeciale de stingere, incendiul se manifesta la camera tehnică, propagat la întreg acoperișul construcției, cu posibilitate de extindere în interiorul încăperii și la casa alăturată.

Dezvoltarea incendiului a fost favorizată de observarea târzie și prezenţa materialului combustibil în camera tehnică. Proprietarul locuinței nu era acasă, focul fiind anunțat de către vecini. Incendiul a fost localizat după aproximativ 30 de minute, fără a se extinde la alte proprietăți sau anexe. După aproximativ doua ore de intervenție, incendiul a fost lichidat.

Au ars: acoperișul pe o suprafață de aproximativ 200 mp, camera tehnică, centrala și materialul lemnos din camera tehnică. S-au deteriorat din cauza apei și a fumului, o cameră a casei. Cauza probabilă a incendiului: jar, scânteie de la un mijloc de încălzit lăsat nesupravegheat. În speță: proprietarul a lăsat uşa de la centrala pe lemne deschisă și a plecat de acasă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.