A prevenit o tragedie

Luni, 28 Februarie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

A prevenit o tragedie | imaginea 1 El este Petru, iar miercuri, 23 februarie a.c., a prevenit o tragedie.

Plecase de la unitate, într-o misiune ordonată. Se îndrepta spre Band, când la intrarea dintr-un sat, un bărbat îi făcea semne insistente din brațe. “M-am oprit. Știam eu ce a pățit? Sigur are ceva!” Nu a apucat să coboare că a și auzit un șuierat puternic.

Cu câteva clipe înainte, o mașină a intrat într-un cap de pod și a fisurat o conductă de gaze! Un bărbat se afla blocat în mașină, iar jetul de gaz l-ar fi putut intoxica. Și-a chemat imediat colegii, și pentru că nu era timp de pierdut, a scos, împreună cu cetățeanul care îl oprise, victima din autoutilitară.

După ce a avut grijă să îndepărteze victima, care începuse să devină conștientă, a balizat toată zona, a oprit traficul și a îndepărtat toate persoanele din apropiere. După ce au sosit colegii și persoana a ajuns în ambulanța SMURD, a avut doar o întrebare: “Pot să îmi continui misiunea?” Felicitări lui Petru, care nu este la prima acțiune de acest fel!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.