A rămas fără agoniseala de-o viață

Luni, 28 Februarie 2022Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

A ramas fara agoniseala de o viata | imaginea 1 Duminică după-amiaza, 20 februarie a.c., o vârstnică din localitatea Goanța, comuna Braniștea, a suferit arsuri ușoare la nivelul capului și a rămas fără agoniseala de-o viață după ce a lăsat un aparat de gătit nesupravegheat.

La sosirea echipajului de stingere din cadrul Stației Vânju Mare, incendiul fusese localizat de către Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Braniștea, care a asigurat prima intervenție cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și trei voluntari.

Pompierii au intervenit prompt pentru stingerea incendiului, care a cuprins cele două camere de locuit, pe o suprafață de circa 22 mp, dar și circa 10 mp din acoperișul construit din lemn cu învelitoare din țiglă. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean a acordat primele îngrijiri medicale bătrânei, în vârstă de circa 82 de ani, ulterior aceasta fiind transportată la spital.

A ramas fara agoniseala de o viata | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.