Acolo unde este nevoie de ei!

Luni, 28 Februarie 2022Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Acolo unde este nevoie de ei | imaginea 1 Marţi, 22 februarie a.c., pompierii pietreni au intervenit pentru stingerea a două incendii ce puteau provoca pierderi de vieți și importante pagube materiale.

Pentru prima intervenție, alarma s-a dat la ora 19:42, când a fost anunțat un incendiu la o garsonieră situată la etajul trei într-un bloc de locuințe de pe strada Nicolae Iorga.

Din incendiu, pompierii au salvat un bărbat de 57 de ani ce se afla în interiorul garsonierei, dar și doi minori ce se aflau intr-o garsonieră de la același etaj. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric.

Al doilea incendiu ce s-a produs la o casă din localitatea Cut a fost anunțat la ora 20:08. Intervenția a fost contracronometru, deoarece distanța dintre locuința la care s-a produs incendiul și cea învecinată era de un metru. După ce au localizat și lichidat incendiul, pompierii au constatat că acesta s-a produs, cel mai probabil, din cauza aparatului de gătit lăsat nesupravegheat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.