Alături de pompierii clujeni, a intervenit la un incendiu de casă

Luni, 07 Februarie 2022Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Alaturi de pompierii clujeni  a intervenit la un incendiu de casa | imaginea 1 Claudiu are 20 de ani, este elev al Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă – Boldești și, de aproximativ o lună, desfășoară un stagiu de practică în cadrul ISU Cluj. Vineri, 4 februarie a.c., a intervenit, alături de pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, la un incendiu care a cuprins o casă din localitatea Gheorgheni.

Pentru tânărul din Mintiu Gherlii, această perioadă este una de formare, iar cele mai bune lecții vin de pe urma intervențiilor. Sub supravegherea colegilor experimentați, elevul a fost servant la primul său incendiu.

„Am considerat că această meserie deosebită mi se potrivește cel mai bine. În clasa a noua m-am hotărât să devin pompier. Până acum am învățat foarte multe de la colegii de aici. Au grijă de mine și îmi explică tot timpul”, a spus Claudiu, care de-abia așteaptă să încheie școala și să intre în rândul salvatorilor.

Alaturi de pompierii clujeni  a intervenit la un incendiu de casa | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.