Casă de locuit și anexe, cuprinse de flăcări

Joi, 24 Februarie 2022Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Casa de locuit si anexe  cuprinse de flacari | imaginea 1 Una dintre misiunile gestionate de salvatorii băcăuani în cursul zilei de luni, 21 februarie a.c., a avut loc în localitatea Asău.

La ora 18:58, forțele de intervenție au fost solicitate să acționeze pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință. Imediat, la locul evenimentului s-au deplasat cinci autospeciale de stingere, încadrate cu 15 pompieri militari din cadrul Gărzii de Intervenție Comănești, Detașamentului de Pompieri Moinești și Punctului de Lucru Brusturoasa.

La fața locului, s-a constatat că incendiul se manifesta la o casă de locuit de tipul P+1+M și la anexele acesteia. Flăcările au fost lichidate în limitele găsite, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Asău, după o intervenție ce a durat aproximativ două ore.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă un scurtcircuit electric, a ars casa de locuit și anexe, pe o suprafață totală de aproximativ 350 metri pătrați.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.