Căţeluşa Fifi, salvată dintr-un puţ adânc de 12 metri

Luni, 07 Februarie 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Catelusa Fifi  salvata dintr un put adanc de 12 metri | imaginea 1 Fiecare suflet contează pentru ei! Pompierii din cadrul Detaşamentului Deva au salvat, joi, 3 februarie a.c., un căţeluş căzut într-un puţ adânc de aproximativ 12 metri.

Pompierii, alertaţi prin 112 de stăpânul câinelui, au localizat animalul căzut în apă într-o fântână din apropierea localităţii hunedorene Cristur. Echipajul, format din 5 subofițeri dintre care 2 specializați în alpinism, a fost nevoit să se deplaseze mai bine de 500 metri, pe jos, cu echipamentele de extragere, întrucât accesul cu autospeciala nu a fost posibil.

Unul dintre alpinişti a coborât în fântână, fiind apoi ridicat de către colegi, împreună cu caţelul. Stăpânul acestuia a fost încântat de promptitudinea intervenţiei pompierilor, iar caţeluşa Fifi s-a bucurat de îmbrăţişările salvatorilor săi. Felicitări echipei!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.