Două incendii şi salvarea unei pisici dintr-o fântână

Luni, 14 Februarie 2022Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Doua incendii si salvarea unei pisici dintr o fantana | imaginea 1 A fost o dimineață plină pentru salvatorii olteni, care au acționat pentru stingerea a două incendii și pentru salvarea unei pisici dintr-o fântână.

Primul apel a fost la 08.02 și anunța un incendiu la o casă și la furajele depozitate în apropiere, în comuna Brâncoveni. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii Gărzii Osica de Sus, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD.

În urma incendiului au ars locuința, cu suprafața de circa 60 de metri pătrați și trei tone de furaje. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost o priză defectă.

La ora 08.46, alarma a sunat la Detașamentul Slatina - „Vă deplasați în comuna Găneasa, pentru salvarea unei pisici căzute într-o fântână”, a fost mesajul transmis din dispecerat. Mobilizare rapidă și, în scurt timp, echipajele au ajuns la locul evenimentului. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au reușit să scoată pisica din fântână și au predat-o proprietarului.

La ora 09.43, a venit rândul pompierilor de la Detașamentul Caracal să fie alertați, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară, în comuna Dioști, județul Dolj. În urma evenimentului, autoutilitara a ars în totalitate. Cauza probabilă a fost un scurtcircuit electric. Din fericire, nicio misiune nu s-a soldat cu victime!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.