Fapta bună de duminică - Respect, Sergent major Ploscă Dan Emil!

Joi, 10 Februarie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Fapta buna de duminica   Respect  Sergent major Plosca Dan Emil | imaginea 1 În cursul serii de duminică, 6 februarie a.c., în jurul orei 20:15, pompierul mureşean Dan, fiind acasă, la un moment dat a auzit o bubuitură. Uitându-se pe fereastră, a văzut cum un autoturism se afla pe contrasens vizibil avariat. Dani nu a stat pe gânduri și a coborât pentru a vedea dacă sunt victime.

Între timp, a ajuns la fața locului un echipaj de prim-ajutor SMURD, de la Punctul de lucru Luduș, aceștia întorcându-se la bază de la UPU Tg. Mureș. Dan a ridicat capota autoturismului, pentru a deconecta bornele bateriei. În scurt timp, la fața locului a ajuns și echipajul SMURD CENTRU.

În urma incidentului rutier, au rezultat trei victime care s-au autoevacuat, două de cod verde și o victimă de cod galben, toate trei fiind transportate la UPU Tg. Mureș. În urma impactului au fost avariate alte două autoturisme parcate regulamentar.

𝑺𝒈. 𝒎𝒂𝒋. 𝑷𝒍𝒐𝒔𝒄𝒂̆ 𝑫𝒂𝒏 𝑬𝒎𝒊𝒍 este subofițer în cadrul Serviciului Resurse Umane, în trecut fiind paramedic chiar la Punctul de Lucru Luduș. Reprezentanţii ISU Mureş adresează felicitări colegului lor pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

Fapta buna de duminica   Respect  Sergent major Plosca Dan Emil | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.