Incendiu la o casă în localitatea Corni

Joi, 10 Februarie 2022Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Incendiu la o casa in localitatea Corni | imaginea 1 Luni după masă, 7 februarie a.c., dispeceratul ISU-Ambulanță a primit un apel prin numărul de urgență 112, care anunța faptul că a izbucnit un incendiu la acoperișul unei case din localitatea Corni (județul Maramureș).

Imediat la fața locului s-au deplasat forțe din cadrul Gărzilor Cehu Silvaniei și Fărcașa. Ajunse la fața locului, echipajele au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la întreg acoperișul locuinței, cu pericol ca flăcările să se extindă și la un imobil din imediata vecinătate.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (efect termic de la un mijloc de încălzire nesupravegheat sau supraîncălzit). Au ars elementele din structura acoperișului pe circa 100 mp, piese de mobilier și electrocasnice, nu au fost înregistrate victime.

Incendiu la o casa in localitatea Corni | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.