Incendiu propagat la șapte locuințe

Luni, 21 Februarie 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Incendiu propagat la sapte locuinte | imaginea 1 Marţi seara, 15 februarie a.c., pompierii de la Detașamentul Câmpulung Muscel au fost solicitați să intervină în localitatea Valea Mare Pravăț, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care s-a propagat la mai multe construcții amplasate la distanțe mici unele față de celelalte.

Intervenția a fost una dificilă, dar cu toate acestea, militarii au oprit cu operativitate dezvoltarea flăcărilor la imobilele alăturate.

Nu au fost victime, însă incendiul a afectat șapte locuințe și o anexă gospodărească din lemn, iar patru dintre construcții aveau în componență material lemnos și la zidărie, favorizând arderea spre interiorul caselor.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la nivelul unui conductor electric cu improvizații.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.