Incendiu violent la o casă din Sebiş

Joi, 24 Februarie 2022Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Incendiu violent la o casa din Sebis | imaginea 1 Sâmbătă, 19 februarie a.c., în jurul orelor 16.45, Detașamentul de Pompieri Sebiș a intervenit în orașul Sebiș pentru stingerea unui incendiu la casă.

În momentul sosirii celor două echipaje de stingere, incendiul se manifesta violent la acoperiș, favorizat de observarea cu întârziere a acestuia si prezența din abundență a materialului uşor combustibil din podul casei (material textil, carton etc).

În imobil locuiau doi vârstnici care, din fericire, au ieșit singuri din casă. Incendiul a fost anunțat de vecini abia în momentul în care întregul acoperișul era cuprins de flăcări. S-a intervenit mai bine de 45 minute pentru limitarea propagării incendiului la construcțiile anexe și aproape două ore pentru stingere. În incendiu au ars întreg acoperișul și bunurile din podul casei.

Din cauza prăbușirii parțiale a tavanului din scânduri, s-au deteriorat și camerele. Cauza probabilă: “coș, canal, burlan de evacuare a fumului cu defecțiuni sau amplasat necorespunzător față de materialul combustibil”. În speță, a fost vorba despre o prelungire a hornului cu un tub metalic neizolat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.