Intervenţie dificilă la un incendiu de gospodărie

Joi, 17 Februarie 2022Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Interventie dificila la un incendiu de gospodarie | imaginea 1 Peste 40 de pompieri militari și civili din cadrul Detașamentului Gheorgheni și SVSU Suseni, Joseni și Ciumani, cu 6 autospeciale de stingere, au intervenit, luni după-amiază, 14 februarie a.c., pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din comuna Joseni.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta violent și au acționat pentru stingerea acestuia, precum și pentru limitarea propagării flăcărilor la casa și anexa din imediata apropiere.

Intervenția a fost îngreunată din cauza lipsei surselor de apă, alimentarea autospecialelor de intervenţie realizându-se în navetă, de la o distanță de cca. 1 km de locul incendiului. A ars anexa (adăpost de animale), pe o suprafață de aprox. 80 mp. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.