Jarul căzut din sobă a incendiat bunurile dintr-o casă

Luni, 21 Februarie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Jarul cazut din soba a incendiat bunurile dintr o casa | imaginea 1 Jarul căzut din sobă a incendiat bunurile dintr-o casă din Darabani. Pompierii militari și voluntari din Darabani au intervenit prompt și au stins flăcările înainte de a cuprinde întreaga locuință.

Au ars bunurile dintr-o cameră. S-a întâmplat sâmbătă, 19 februarie a.c. Fiul proprietarilor a făcut focul în sobă și a ieșit din casă. În urma lui, jarul căzut din sobă a aprins bunurile din apropiere. Până să-și dea seama ce se întâmplă, flăcările s-au extins la întreaga încăpere.

Adolescentul, în vârstă de 17 ani, a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale la fața locului de la un echipaj al SAJ. Nu a necesitat transportul la spital.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.