Nenorocirea s-a abătut asupra unei familii

Vineri, 04 Februarie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Nenorocirea s a abatut asupra unei familii | imaginea 1 Nenorocirea s-a abătut, duminică dimineață, 30 ianuarie a.c., și asupra unei familii din localitatea Dealu.

Un incendiu violent a izbucnit în bucătăria casei și, din cauza vântului, flăcările s-au extins rapid la acoperiș, în dormitoare și la anexele din gospodărie. Alte trei camere au fost inundate cu fum. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos și Detașamentului Bolintin Deal, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Aceștia au constatat faptul că ardeau generalizat acoperișul, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, trei camere, cu bunurile din interior și anexele. Din cauza fumului și a căldurii, au fost distruse o baie și un hol. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.