Respect, Benea Florin și Teletin Iulian!

Luni, 07 Februarie 2022Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Respect  Benea Florin si Teletin Iulian | imaginea 1 Iulian și Florin! Ei sunt cei doi pompieri care au salvat doi copii de la înec.

Ziua de vineri, 4 februarie a.c., se anunța liniștită, când în jurul orei 16.00 au fost anunțați că doi minori, aflați la joacă pe suprafața înghețată a râului Bistrița, au fost surprinși de ruperea gheții.

Ajunși la fața locului, asigurați de către ceilalți membri ai echipajului, cei doi salvatori au lansat rapid barca, reușind să ajungă rapid la cei mici care încercau să se agațe de bucățile de gheață. L-au recuperat întâi pe cel care se afla la suprafață, însă…atunci au descoperit că băiatul îl ținea strâns, să nu-l piardă în apele înghețate, pe colegul său de joacă…UN EROU!

Benea Florin și Teletin Iulian sunt salvatori cu experiență și au la activ sute de intervenții și cazuri limită, iar în acea zi, în mai puțin de 7 minute, au mai salvat două vieți! Acestea sunt momentele în care, cu adevărat, putem spune…CINE SALVEAZĂ O VIAȚĂ SALVEAZĂ O LUME ÎNTREAGĂ!

La acest moment unul dintre copii este la terapie intensivă! Ne rugăm pentru el! Mulțumim, Florin, Iulian și tuturor colegilor voștri care v-au ajutat!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.