Salvarea unui căţel căzut în râul Siret

Joi, 10 Februarie 2022Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Salvarea unui catel cazut in raul Siret | imaginea 1 Apelul la Dispeceratul comun ISU-SAJ a fost făcut marţi, 8 februarie a.c., în jurul orei 12:30, și anunța faptul că un cățel a căzut în apa înghețată a râului Siret. Patrupedul se plimba în albia râului, iar la un moment dat gheața subțire s-a rupt și cățelul a căzut în apă.

Minute bune a încercat, în zadar, să urce înapoi pe bucățile de gheață, iar puterile îl părăseau, fiind în pericol să se înece. Salvatorii de la Garda de Intervenție Siret au ajuns imediat la fața locului, au întins o scară culisabilă, iar un pompier a prins cățelul slăbit și l-a adus la mal.

Era paralizat de frig și nu mai putea nici să-și miște picioarele din spate. Pompierii militari l-au luat în grija lor și l-au adus la sediul subunității. L-au hrănit și l-au încălzit, până ce micul patruped și-a revenit.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.