TIR în flăcări - Şoferul, intoxicat cu fum

Joi, 10 Februarie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

TIR in flacari   Soferul  intoxicat cu fum | imaginea 1 Un autotren, încărcat cu îngrășăminte pentru plante, a luat foc, marţi după-amiază, 8 februarie a.c., pe DN 61, în localitatea Crevedia Mare.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos și Detașamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Echipajele au constatat faptul că ardea violent, cu flacără deschisă, capul tractor și partea din față a remorcii.

Pericolul a fost înlăturat de pompieri, care au acționat pentru a limita propagarea flăcărilor la restul remorcii și pentru a proteja încărcătura acesteia. Capul tractor a ars în totalitate. De asemenea, au ars și partea frontală a remorcii și încărcătura care era depozitată în față.

Au fost salvate aproximativ 15 tone de îngrășăminte. Conducătorul autotrenului a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza fumului pe care l-a inhalat. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ pentru acordarea primului ajutor, la fața locului.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul produs la computerul de bord al autotrenului. Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri de deplasare pentru a securiza zona și pentru a permite intervenția echipajelor MAI la fața locului.

TIR in flacari   Soferul  intoxicat cu fum | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.